Vår vår, härliga vår!

Idag var jag uppe på min sambos jobb i 2 timmar och kollade runt, mest på krukor eftersom det var billiga priser, 1:- styck och det fanns massor. Köpte 17 stycken, fast 5-6 stycken är till mina kära mor, eftersom jag snodde med krukor hit när jag tog mina blommor från mitt gamla barnrum. Så hon ska få tillbaka några vackra krukor. Hittade tre krukor med kryddnamn på: Dill, Gräslök och Oregano. Ska bli så mysigt att så lite fint och slippa sätta ner glasspinnar med text på. Sedan hittade jag en liten "låda" i som en kruka som det står "vintage" på och i den hade jag tänkt sätta lavendel, för det skulle passa så bra och det kommer dofta ljuvligt. Jag bara älskar att våren är på väg, för jag får så mycket glädje och jag längtar efter att få plantera massa vackra blommor.


Här är dom vackra kryddkrukorna.Ska ha lavendel i denna.                          En mysig somrig väska jag hittade.

Hittade en otroligt fin kinesiskt kruka, tyckte den passade så bra i bokhyllan.


En fin bild på en Amaryllis som ska hänga ute i hallen.

Puss&Kram

Påsk närmar sig..

och jag behöver äggkoppar, för det är något som inte existerar i detta hem. Vi kanske inte äter kokta ägg så mycket men det kan ju verkligen inte vara dåligt att ha äggkoppar. Så därför är jag med på denna bloggen och tävlar om otroligt fina äggkoppar. Hoppas jag vinner, annars får jag springa upp till Retro (en second hand butik) och införskaffa mig några fina saker inför påsken.Titta vilka fina äggkoppar :)

Puss&Kram

Tävlar om vackra färger :)Jag är med och tävlar om fina färger till smink på bloggen Killer Colours som jag nyss började läsa :)

Puss&Kram

:)


Jag är med och tävlar om denna mascaran på denna sidan :) Vinner jag ska mina söta lillasyster få denna, om hon är snäll :)


Puss&Kram

Tisdagmorgon.

Det är Tisdagmorgon, eller kanske redan förmiddag. Jag har hunnit med förvånandsvärt mycket för att klockan ska vara så lite och mycket mer ska jag hinna med idag. Jag har följt min underbara fästman till jobbet, varit i affären och handlat kattmat, kaninmat och det slank ner två böcker i korgen med, 10:- styck, så det var inte så dyrt. Tyckte att jag är värd det för att jag sliter så mycket här hemma. Jag har gått en lite längre runda än vad jag brukar med min hund, gick en sväng i skogen och det var så skönt. Har pratat lite med grannen, hon var ute med dom minsta hundarna. Sedan har jag vattnat nästan alla blommor, bara några få kvar i sovrummet. Och nu har satt mig ner för att dricka en kopp tea innan jag börjar igen, tror jag måste äta något med för min magen verkar hungrig.

Idag ska jag städa så mycket jag bara hinner innan klockan tolv och ta lite disk med. Sedan ska jag möta älsklingen och när vi kommer tillbaka hem ska jag sätta mig framför tvn och titta på Oprah, det är äntligen avsnittet när hon och hennes 300-någonting medarbetare äter vegansk mat i en vecka. Tycker det är så intressant. Sedan blir det att äta lite mat och sedan fortsätta städa tills i kväll. Är så tråkigt väder ute idag så jag håller mig inne.

Var faktiskt ute och pysslade i "trädgården", vet inte hur mycket vi har fått att nyttja än så jag gjorde bara rent en liten bit utanför balkongen, jag krattade bort löv, fimpar och grus. Sedan grävde jag upp lite blommor som var mitt i tomten och planterade i en blomlåda, tills jag har så jag kan fixa min rabatt. Måste ha något runt så jag vet hur stor min rabatt blir. Händer mer igår, som att jag var med grannen och hennes dotter och dotterns flickvän på ljus/barnkläder/smyckes party. Verkligen roligt att komma ut lite. Nu ska jag dricka mitt tea, äta något litet och sedan fortsätta.


Puss&Kram

RSS 2.0
oncontextmenu="return false"