Jag har vunnit :)


bild och text tagen från Peppen. (läs på lappen)Skulle gå in på min bloglovin' för att kolla hur många inlägg jag har att läsa och det första jag får se är att en tävling är avslutad och att mitt namn står som vinnare. Andra tävlingen på en veckas tid, har dock inte laddat upp den andra, men den kommer. Detta gjorde min dag, i min lilla dimma av att vara sjuk.

Puss&Kram

Yves Rocher, tummen ner!

Jag hade beställt varor ifrån Yves Rocher i samband med ett erbjudande för cirka tre veckor sedan. Idag fick jag brev om att det erbjudandet gått ut och att dom ska skicka liknande varor till mig. Vadå liknande varor till mig? Jag beställde för tre veckor sedan, inom de tio dagarna som det stod och får inte ens de varor jag ska ha. Vad är detta för något? Jag vill inte ha några liknande varor utan jag vill ha det jag beställde, snacka om dålig stil. Ringde och kärringen i telefon sa bara att hon kan inte hjälpa mig för att dom inte fått beställningen förns nu. Men hallå vad har dom hållit på med de senaste tre veckorna då? Slappat eller vad? Jag är så sur på dom, skrev att dom kan ta tillbaka varorna och skriva bort allt som har med mig att göra. Vill inte ha mer post eller mail ifrån dom och tänker absolut inte beställa därifrån något mer. Dom kan köra upp sitt jävla företag i röven!!!!!

Jag slår vad om att det finns bättre företag fär ute, med bättre varor och som dessutom har trevligare personer som jobbar på kundtjänst. Så jag ska leta vidare och jag lovar att jag kommer hitta ett bättre. Så tummen ner för Yves Rocher, ni kan fara åt helvete..


Mysigt sovande.

Har ingen bild på det. Men i går kväll/natt när jag skulle försöka sova så tog jag min söta hund och la som en liten bebis i min famn och la mitt haka mot hans huvud. Så somnade både jag och han, hur mysigt som helst. Han låg intryckt mellan mig och älsklingen också. Men jag råkade vakna igen av den dumma kaninen som fick för sig att dricka vatten och efter två klunkar ska han alltid lyfta upp vattentuben med munnen så hela buren skakar. Men jag la mig till rätta och försökte somna igen, var nästan inne i drömmarnas värld när hunden bestämde sig för att flytta på sig.

Puss&Kram

Vill kunna vakna så skönt :)

Den här underbara sak önskar jag mig, skulle vara underbart. Har hört så mycket bra om den och att man verkligen ska få mer energi av den. Vill verkligen kunna vakna så lätt och skönt som det verkar vara. Wake up lightPuss&Kram

Lotusblomma, vackert.

"Inom buddismen anses lotusblomman som helig då den ska symbolisera människans upplysning ur mörkret. Den tillhör näckrosväxterna som finns och växer i dyn så reser den sig vackert och majestätiskt mot himeln. Människans väg till upplysning och utveckling"


Jag har bestämt mig att spara pengar och tatuera in en lotusblomma på min kropp. För att jag känner att det är en bra symbol för min utveckling och för att jag har kämpat mycket i mitt liv.

Puss&Kram

Mums, längtar.

Något jag har saknat sedan jag blev vegetarian är falukorv. Det går att göra så mycket med den. Göra ungstektfalukorv med olika fyllningar, bara steka vanligt eller göra stroganoff av den. Så det har verkligen saknat, läste i en av alla bloggar jag läser att quorn har kommit med en nyhet, middagskorv.


Så värt att testa och är det så gott som det ser ut, lär det nog bli min favorit.
Kommer lugnt leta som en galning efter denna nyhet och laga olika gamla rätter.


Puss&Kram

Bilddagboken blir sämre!

Idag ändrade bilddagboken sitt utseende helt och hållet. Tycker den nya designen är riktigt tråkig och till råga på allt försvann min presentation som jag har lagt ner rätt mycket tid på. Det går nu för tiden bara lägga upp en bild på presentationen och man kan inte ändra texten på något vis. Bara tråkig svart enkel text. Så jag har bestämt mig för att sluta använda den sidan. Så billddagboken är bye bye! Tycker det är riktigt tråkigt att dom gör den så dålig. Det enda jag kunde hitta som jag tyckte var bra är att bilderna är större och finare, men det krävs mer än så för att hålla mig kvar på sidan..


Snacka om slump.. :)

Häromdagen köpte jag och min älskling en ny paket med rökelse. Hade att välja mellan Citron och Jasmine. Jag fick välja enligt honom och tog Jasmine, bara för att det verkade vara nice. Sedan tände vi en i förrgårskväll och det var en underbart doft att somna till. Så vi tände den sista halva som var kvar i går kväll, somnade lika bra då. Så tänkte jag att jag söker på blomman för att se mer hur den ser ut och inser att det är en buske. Så jag söker på busken och får till min stora förvåning upp massor med bilder på min favorit buske hemme i mina morföräldrars trädgård, visste inte var det var för någon innan bara att det doftade underbart. Så nu har jag av en slump fått reda på att min favorit buske (blomma på buske) råkar vara Jasmine. Så ska be mormor om några skott av deras buske att plantera på den lilla tomten jag och älsklingen ska be om att få.Puss&Kram

Vår i luften..

Har dom senaste dagarna känt att det är vår i luften och jag tycker det är underbart. Längtar tills det blir varmare ute så man kan vara ute lite mer. När jag och min älskade fästman var ute och gick med hunden igår kväll så gick vi förbi skogen. Jag kände helt plötsligt hur det luktade skog. Och inte bara skog, utan som det gör på våren, på en vårkväll. Det var så härligt att känna den lukten igen, tyckte verkligen det var så mysigt. Det luktade nästan lite som en sommarkväll, men bara små inslag av det. Kände verkligen hur skönt det var att våren snart är här.

 

Dock när vi gick ut i morse med hunden hade det snöat och jag blev lite deprimerad. Vill att våren ska komma nu. Snön ska försvinna och det ska blir fint väder och varmt ute. Verkligen trist när man hade börjat få vårkänslor.

Puss&Kram


Eart Hour 2011, är du med?

Eart Hour 2011, i år ska vi göra det igen. Vi ska släcka ner i en timme för våran vackra planet för att förhpopningsvis bidra till lite bättre här på jorden. Jag ska vara med och släcka för tredje året i rad. Är du också med? Eart Hour-klipp

Puss&Kram

Yoga, kanske en nystart!?

Jag är verkligen otroligt sugen på att börja med yoga, ha något att göra och som kanske kan får mig att må lite bättre, min mage kanske blir bättre av det om inte annat. Har hittat en underbar sida på internet, yoga för alla, som verkar vara helt okej. Ska nog ta mig en dag då jag kan testa ett av nybörjar passen, kanske blir att jag köper mig en matta och letar upp någonstans och börjar med det. Känns som om det skulle vara en bra grej för mig. Kanske kan blanda in lite meditation i det hela också, eftersom jag ha stressmage vore det ju inte fel att lära sig att koppla av och kanske få lättare att varva ner och sådant. Känns som jag i alla fall borde testa.

Puss&Kram

Ännu en tävling, med en fin tavla som vinst :)

Är med och tävlar igen. Fast på ett annat ställe, denna gången är det detta man kan vinna :)
Antingen tavlan, eller en fin, men hemlig överaskning.Puss&Kram

Är med och tävlar.Jag tävlar om en personlig tavla, design HUSnrNIO, i valfri storlek på husnrnio.se

Puss&Kram

RSS 2.0
oncontextmenu="return false"