Djur är mys.Gizmo, Lurvis, Brolle och Musse = Kärlek<3

Indiska har snygga saker.

Kollade runt lite på Indiska och kollade runt lite. Ibland har dom så otroligt snygga saker, kan gå i en av deras affärer och i alla fall hitta en sak som är otroligt vacker. Sist jag var inne i en av deras butiker var för runt ett år sedan, vilket jag tycker är riktigt synd. Kanske ska smyga förbi deras butik i Jönköping när jag är i närheten nästa gång. Hoppas dock det blir snart för jag är riktigt sugen på några av deras grejer som visas på deras sida.


Dessa två dukar tycker jag är extremt fina, skulle verkligen passa på linneskåpet som står i vardagrummet, skulle verkligen vara otroligt fint nu när våren är på väg.


Dessa två skålar skulle passa i bokhyllan ute i vardagsrummet, för att tas fram till mysiga kvällar så man kan ha godis eller nötter i dom. Tycker verkligen att dom är otroligt snygga.


Dessa två lyktor skulle jag nog placera i sovrummet eller någonstans i hallen för att sprida lite ljus och värme. Skulle jag dela på dom skulle jag ha den lila i sovrummet och den blåa i vardagsrummet. Skulle nog bli otroligt vacket, har det utplacerat i huvudet ;)


Dessa två saker skulle jag ha i sovrummet, dena lilla asken skulle finnas i bokhyllan med diverse smycken och fint i och stjärnan skulle jag hänga i fönstret. Extremt vackert.


En sista liten men så vacker sak, som jag inte riktigt vet vart den skulle göra hemma, men skulle nog alltid hitta sina lilla speciella plats i min och älsklingens hem. Så otroligt vacker lykta.

Det var nog allt för idag. Orkar inte skriva mer, nu ska jag bara kolla runt och hoppas att jag kommer på något roligt att göra medans mina vackra fästman badar lite.

Puss&Kram

Inredning är kärlek.

Jag funderar starkt på att köpa in lite saker som kan göra städning och soteringa mycket roligare. Jag kollade runt lite på de sidor jag har med inredningssaker på och hittade hur snygga saker som helst, med lite hjälp av någon blogg jag också läser. Tycker det är så otroligt roligt att få något att inreda och eftersom mina älskling inte har något emot att jag gör det som jag vill, utan bara tycker det ser bra ut. Så blir det hela ännu roligare.

Har tänkt köpa in dessa saker när jag eller min älskling har råd med det hela.Skriver mer senare när jag har snott tillbaka datorn från min pojkvän och sett några avsnitt av Medium, kanske något av The Rachel Zoe Prodject, kanske kollar första avsnittet och Skins US och ser om det är något att och om det kan vara lika bra som Skins UK.. :)

Puss&Kram

» ;)

let me feel you breath in my neck, so warm, so nearHar ändrat lite på min sida idag, har fixat och styrt lite, men är ännu långt ifrån klar. Ska fixa en ny header och ändra lite på färgerna, sedan ska jag nog börja skriva lite mer i bloggen. Är bara inte riktigt nöjd med den ännu och då är det svårt för mig att lägga ner all energi på att skriva. Får dock inte vissa saker att fungera på bloggen, vilket stör mig. Men det ska nog fixa sig till slut. Ska nog krypa ner i sängen nu.

Puss&Kram
LivingGreen.se .. :)


Denna sidan tycker jag är jätte bra och intressant :) Klicka på ikonen för att komma in där ;)

Puss&Kram

Tankar.

Funderar på att kanske sluta använda internet ett tag, i alla fall alla dessa communitys. Har tröttnat på all jävla yta överallt. Alla verkar jämföra sig med varandra och det är kläder hit, smink dit och allt annat. Känns som jag klarar mig bra utan det.. Man mår bara dåligt av att pumpas med detta och jag klarar mig så jävla mycket bättre utan alla jävla modegrejer och att man ska vara smal och banta and all that shit. Är trött på detta nu..!

Jag önskar att folk kunde sluta bry sig så mycket om materiella ting, eller i alla fall allt överflödigt. Varför kan ni inte älska er själva som ni är och sluta jämföra er och sluta imponera med att köpa nya kläder till allt ni ska gå på.. Varför inte bara använda det ni redan har, varför inte spendera pengar på roligare saker än överdrivet mycket smink och nya kläder? Jag jämför mig med andra extremt ofta, men jag försöker inte härma folk, utan jag mår dåligt av allt detta. För tack vare alla ideal som visas överallt på reklam, så känner jag mig värdelös. Är det meningen att vi ska göra det?

Jag har lärt mig att inte ta in saker från reklam och det, men när man ser folk omkring sig som har det bättre och kan köpa nästan vad det vill och gå runt i fina kläder, byta plagg för varje dag. Då mår jag dåligt för att jag inte kan ha det så, jag hade inte velat ha allt dom har. Men i alla fall lite bättre, så att man klarade vardagen utan att behöva räkna varenda liten krona för att det ska räcka. Spara in på allt det roliga och inte ens ha råd att köpa kläder när man behöver.. Det är inte alls roligt och jag har inte valt detta själv. Jag hade inte velat ha allt jag pekar på, men kanske något av det, någon gång i månaden.

ångest rädsla gläjde.

I morgon börjar skolan igen, efter ett bra uppehåll. Känns på sätt och vis bra, få något att göra. Men tycker verkligen om att umgås med min älskling 24/7.. Men någon gång så måste någon av oss göra något annat om dagarna. Så det är lite ångest blandat med detta. Gråter lite för att jag inte gillar tanken på att åka ifrån honom, men jag måste ju och jag vet att det kan vara lite bra för oss att vara ifrån varandra ibland. Men jag kommer ju hem till honom på kvällen igen och får somna bredvid honom och vakan bredvid honom, lyckligare än så kan jag nog inte bli. Eller kan ju blir lyckligare om jag får vara med honom varej sekund av min vakna tid, och min sovande tid med för den delen. Men vet att det inte kan fortsätta vara så, men huvudsaken är ju att den tiden jag inte är i skolan eller på bussen, får jag vara nära min älskling. Kommer ju alltid hem till honom efter skolan, det känns väldigt bra. Älskar honom otroligt mycket, min vackra underbara fästman.

Ska fortsätta se på Die Hard med honom och sedan blir det dags att sova.. Godnatt på er alla!

Födelsedagspresenter.

Idag var min familj och mormor hemma hos mig och älsklinge för att fira lilla mig. Fick många fina presenter och speciellt nöjd är jag med mitt nya objektiv till kameran. Kommer att dyka upp lite mer om det sedan, men just nu har jag inte ork att fixa med det. Men det är jätte fint och jag älskar att ta kort med det, får så extremt fina bilder. Man kan få bilder jätte nära på saker, hu häftigt som helst. Nu är jag i Vimmerby hemma hos mina föräldrar för att jag ska till läkaren i morgon, tidigt. Eller i alla fall vid tio, sedan bär det av tillbaka till Eksjö och min underbara älskling igen.

Puss&Kram

19 åringen :)

Idag fyller jag då 19 år, känns som tiden har gått way to fort ;) Men i alla fall, min älskade vän Christa kom till mig och min fästman och sambo igår, hon åkte hem idag. Men fick i alla fall gott te av henne och en jätte fin te burk :) Antar att jag får lite mer i morgon när min kära familj och mormor kommer. Nu ska jag njuta av min dag och snart kliva ner i ett mysigt bad med min älskling.

Har färgat om håret ;) Jag tycker att jag passar jätte bra i det :)
it looks like this:Puss&Kram

Nytt år, nya händelser.

2011, första dagen och jag har förlovat mig med min underbara pojkvän.
GOTT NYTT ÅR!! :DPuss&Godnatt

RSS 2.0
oncontextmenu="return false"